Groene energie

28

Zonnepanelen

WS Elektrotechnieken plaatst zonnepanelen op hellende en platte daken. Wij werken steeds op maat van uw woning en uw verbruik. Zo wekt u uw eigen duurzame energie op en bespaart u heel wat kosten op uw energiefactuur. De opgewekte elektriciteit kan u onder meer gebruiken voor elektrische toestellen en verwarming.

Laadpalen & thuisbatterijen

WS Elektrotechnieken installeert (snel)laadpalen voor elektrische wagens en fietsen bij particulieren en bedrijven. Wij bespreken samen met u alle mogelijkheden en reiken de oplossing aan die het beste bij uw woning of bedrijf past. Tijdens de plaatsing worden alle nodige voorzieningen en bekabelingen deskundig aangesloten.

Met een thuisbatterij wordt u minder afhankelijk van het energienetwerk. Alle energie die u met zonnepanelen opwekt en niet gebruikt, wordt naar de batterij geleid. U bent zo beter beschermd tegen eventuele stroomstoringen omdat u uw eigen elektriciteit bewaart. Wij installeren thuisbatterijen in verschillende maten. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

laadpalen

Gaat u voor de energie van de toekomst?

Wij helpen u er graag mee!